ESIMERKKEJÄ HINNOISTA

Alla olevat esimerkkihinnat ovat hinnastomme 02.01.2018 mukaisia.

Esimerkki 1
Kimmon konsultointi TMI
Kimmo myy konsultointipalveluja IT -alalla. Hänelle tulee kuukausittain keskimäärin 10 maksettavaa laskua ja hän lähettää 2 – 5 myyntilaskua kuukaudessa. Kimmo toimittaa tositeaineiston TILITOIMISTOON pankkitilin tiliotteen mukaan järjesteltynä.
Tilitoimisto WinWin Oy veloittaa vain 90,- eur + alv / kk.

Esimerkki 2:
Rikun remontti TMI
Riku toimii rakennusalalla tehden remonttitöitä asuntoihin. Hänelle tulee kuukausittain keskimäärin 20 maksettavaa laskua ja hän lähettää 5 – 10 myyntilaskua kuukausittain. Riku ei halua itse järjestellä aineistoa, vaan hän toimittaa aineiston kirjekuoressa tilitoimistoon. Tilitoimisto hoitaa tositteiden järjestelyn tiliotteen mukaiseen järjestykseen.
Tilitoimisto WinWin Oy veloittaa vain 150,- eur + alv / kk.

Esimerkki 3:
Askon asennus ja myynti Oy
Asko myy, asentaa ja huoltaa laitteita. Hänellä on yksi palkattu työntekijä. Maksettavia laskuja kertyy kuukaudessa keskimäärin 40 kpl ja myyntilaskuja Asko lähettää 10 – 20 kuukaudessa . Asko ei halua itse järjestellä aineistoa, vaan hän toimittaa aineiston tilitoimistoon järjestelemättömänä. Tilitoimisto järjestelee tositteet tiliotteen mukaiseen järjestykseen. Tilitoimisto laskee Askon ja hänen työntekijänsä (2 henkilöä) palkat kerran kuukaudessa tilitoimistoon toimitettujen tuntilistojen perusteella.
Tilitoimisto WinWin Oy veloittaa vain 295,- eur + alv / kk.

Esimerkki 4:
Tuijan tukkukauppa Oy
Tuijan tukkukauppa myy tarvikkeita pääasiassa yrityksille. Tuijalla on neljä työntekijää. Maksettavia laskuja kertyy kuukaudessa keskimäärin 100 kpl ja myyntilaskuja Tuija lähettää 100 kpl kuukaudessa. Tuija järjestelee aineiston itse. Tilitoimisto laskee Tuijan ja hänen työntekijänsä (5 henkilöä) palkat kerran kuukaudessa tilitoimistoon toimitettujen tuntilistojen perusteella. Myynnit käsitellään kirjanpitoon koontilistojen perusteella.
Tilitoimisto WinWin Oy veloittaa vain 395,- eur + alv / kk.

Esimerkki 5:
Matin muovitehdas Oy
Matin muovitehdas valmistaa tuotteita muovista. Matilla on yhdeksän työntekijää. Maksettavia laskuja kertyy kuukaudessa keskimäärin 200 kpl ja myyntilaskuja Matti lähettää 100 kpl kuukaudessa. Matti järjestelee aineiston itse. Tilitoimisto laskee Matin ja hänen työntekijänsä (10 henkilöä) palkat kerran kuukaudessa tilitoimistoon toimitettujen tuntilistojen perusteella. Myynnit käsitellään kirjanpitoon koontilistojen perusteella.
Tilitoimisto WinWin Oy veloittaa vain 660,- eur + alv / kk.

Tilitoimisto WinWin Oy:n veloitus koostuu kirjanpidon tilivientien (tositteiden) määrästä ja perusmaksusta. Lisäksi tulevat mahdolliset järjestely- ja selvittelytyöt, mitkä veloitetaan tuntitöinä.

Palkanlaskennan veloituksemme koostuu henkilöveloituksesta ja perusmaksusta.