Moni aloitteleva yrittäjä tai toiminimellä toimiva saattaa miettiä, kannattaako kirjanpitäjän hankkiminen? Teoriassa kirjanpidon voi hoitaa kuka tahansa itsekin, mutta yrittäjällä on usein tärkeämpääkin tekemistä kuin käyttää iltansa taloushallinnon parissa – ja vapaa-aikaakin olisi joskus mukavaa viettää, eikö totta?

Kun hankit hyvän kirjanpitäjän, päästät paitsi itsesi helpommalla ja voit luottaa siihen, että kirjanpito tulee tehtyä varmasti oikein. Huolellisesti laadittu kirjanpito edellyttää tekijältään tarkkuutta, huolellisuutta ja ammattitaitoa. Sen takia Helsingin Malmilla ja Järvenpäässä toimistojaan pitävä Tilitoimisto WinWin Oy on erinomainen valinta kirjanpitäjäksi. Valttejamme ovat asiakaslähtöisyys, monipuoliset palvelut sekä yli 25 vuoden kokemus alalta.

Kirjanpitäjän hinta

Etenkin pääkaupunkiseudulla kirjanpitäjän hinta liikkuu suuressa haarukassa, sillä tarjontaa on valtavasti ja vaihtoehtoja satoja.

Alla on kaksi hintaesimerkkiä (molemmista ääripäistä), sekä pienyrittäjän että suuremman toimijan veloitusmallista:

Kimmon konsultointi TMI

Kimmo myy konsultointipalveluja IT -alalla. Hänelle tulee kuukausittain keskimäärin 10 maksettavaa laskua ja hän lähettää 2 – 5 myyntilaskua kuukaudessa. Kimmo toimittaa tositeaineiston TILITOIMISTOON pankkitilin tiliotteen mukaan järjesteltynä.

Tilitoimisto WinWin Oy veloittaa vain 90,- eur + alv / kk

Matin muovitehdas Oy

Matin muovitehdas valmistaa tuotteita muovista. Matilla on yhdeksän työntekijää. Maksettavia laskuja kertyy kuukaudessa keskimäärin 200 kpl ja myyntilaskuja Matti lähettää 100 kpl kuukaudessa. Matti järjestelee aineiston itse. Tilitoimisto laskee Matin ja hänen työntekijänsä (10 henkilöä) palkat kerran kuukaudessa tilitoimistoon toimitettujen tuntilistojen perusteella. Myynnit käsitellään kirjanpitoon koontilistojen perusteella.

Tilitoimisto WinWin Oy veloittaa vain 660,- eur + alv / kk

Kuten huomaat, hintatasomme on varsin kilpailukykyinen ja joustava asiakasyrityksen oman toiminnan mukaan. Jos haluaisit tietää lisää, suosittelen että poikkeat käymään jommallakummalla toimipisteistämme ja tulet juttelemaan kanssanne oman yrityksesi tarpeista. Siltä pohjilta voimme räätälöidä tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden hinta-arvioineen.