Onnistunut tilitoimiston valinta voi joskus tuntua haasteelliselta, sillä etenkin pääkaupunkiseudulla vaihtoehtoja ja tarjontaa on pilvin pimein, toiminimellä toimivista yhden henkilön yrityksistä aina suuriin tilitoimistoketjuihin ja monipuolisiin taloushallintotoimistoihin.

Hyvän tilitoimiston valitseminen on kuitenkin kiinni sinusta itsestäsi ja omista tarpeistasi. Millaista taloushallinnon palvelua ja kirjanpitoa yrityksesi tarvitsee? Haluatko tehdä jotakin itse vai jättää aivan kaiken kirjanpitäjän huoleksi?

Tieto on valtaa, ja siksi kannatta huolellisesti etukäteen miettiä tarvitsemiesi palveluiden laajuus. Kannattaa myös perehtyä sopiviin tilitoimistoihin ennalta ja olla heihin yhteydessä. On tärkeää puhua tilitoimiston kanssa ”samaa kieltä”, vastaavathan he yrityksesi taloushallinnollisesta puolesta. Siksi kemioiden kohtaamista ja hyvää kommunikointia ei pidä sivuuttaa pelkällä olankohautuksella, vaan asia on oikeasti oleellinen.

Tilitoimisto WinWin Oy on erikoistunut juuri pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpitoon ja taloushallintoon. Etunamme on myös se, että palvelumme on asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista sekä asiakkaan omien tarpeiden ja toiveiden mukaan räätälöitävää. Jos haluat hoitaa kaikki tilitoimistoasiasi vierailemalla henkilökohtaisesti toimipisteellämme, se onnistuu. Jos taas haluat hyödyntää sähköistä järjestelmäämme ja hoitaa asioita etänä, onnistuu sekin. Asiakaskäynnitkin onnistuvat sopimuksen mukaan, jolloin me tulemme sinun luoksesi.

Miten valita tilitoimisto?

Niin, miten valita tilitoimisto? Kuten kerroimme, on tärkeää, että omat tarpeesi ja tilitoimiston palvelut kohtaavat. Myös hinta on yksi oleellinen kriteeri, joka kannattaa ottaa huomioon. Liian halvalla ei koskaan saa hyvää.

Kun pohdit hyvää tilitoimistoa pääkaupunkiseudulla tai eteläisen Uudenmaan alueella, suosittelemme että poikkeat keskustelemaan kanssamme jommallekummalle toimipisteellemme, joko Helsingin Malmiin tai Järvenpäähän. Kartoitetaan yhdessä sinun yrityksesi tarpeet ja suunnitellaan yritystäsi parhaiten palveleva palvelukokonaisuus niin, että voit käyttää kallisarvoista aikaasi joko yritystoimintasi edistämiseen tai vapaailloista nauttimiseen. Voit myös ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla ja tiedustella lisää palveluistamme!