Kirjanpito Helsinki – koko pääkaupunkiseutu

Tilitoimisto WinWin Oy pitää huolta, että yrityksesi kirjanpito hoidetaan luotettavasti ja asiantuntevasti. Tarjoamme kirjanpidon palveluitamme pienille ja keskisuurille yrityksille pääkaupunkiseudulla. Toimistomme sijaitsevat kahdella eri paikkakunnalla: Helsinki (Malmi) ja Järvenpää. Monipuolista kokemusta alalta meille on kertynyt yli 25 vuoden ajalta.

Miksi antaa kirjanpito ammattilaisen tehtäväksi?

Kun kirjanpito jätetään osaavalle ammattilaiselle, on yrityksesi taloushallinto varmoissa ja osaavissa käsissä. Huolehdimme siitä, että kirjanpito ja muut talousasiat tulevat hoidetuksi varmasti oikein ja ajallaan. Tarjoamme ajantasaista tietoa yrityksesi taloudesta ja samalla autamme yritystäsi menestymään parhaalla mahdollisella tavalla. Neuvomme ja konsultoimme mielellämme, jos taloushallintoon tai kirjanpitoon liittyvät asiat mietityttävät.

Palvelumme perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon. Yrityksemme on perustettu vuonna 1991, mistä lähtien olemme tarjonneet monipuolista kirjanpitopalvelua pk-yrityksille. Tilitoimistomme on auktorisoitu vuonna 1998 ja sertifioitu vuonna 1999, mikä takaa palvelun korkean laadun. Lisäksi käytössämme on sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001. Meillä kirjanpitosi on siis taatusti hyvissä käsissä.

Kirjanpito Helsinki tarjoaa asiantuntevat palvelut

Kirjanpidon suorittaa koulutettu kirjanpitäjä

Tilitoimisto WinWin Oy:ssä sinua palvelevat kokeneet ja koulutetut kirjanpitäjät. Yrityksen johdolla on taloushallinnon ja liikkeenjohdon ylempi korkeakoulututkinto ja isännöintitutkinto. Lisäksi yrityksessämme työskentelee useita kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon eli KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpidon ammattilaisia. Kirjanpitäjämme pitävät ammattitaitonsa korkealla tasolla kouluttautumalla jatkuvasti ja lukemalla alan kirjallisuutta. Voit siis olla varma, että saat meiltä aina ajankohtaista ja uusimmat säädökset huomioivaa kirjanpitoa.

Kirjanpito Helsinki ja sähköinen taloushallinto

Sähköinen kirjanpito mahdollistaa kirjanpidon automatisoinnin ja sähköisten kanavien hyödyntämisen sekä paperittomuuden. Sen avulla voidaan paitsi tehostaa toimintaa ja laskea kustannuksia, myös organisoida yrityksen toimintaa yhä joustavammin. Samalla saadaan ajantasaista tietoa yrityksen taloudesta johtamisen apuvälineeksi.

Kirjanpito ja ostolaskujen sähköinen kierrätys

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden ostolaskujen sähköiseen kierrätykseen. Kun vaihdat paperisen laskun sähköiseen versioon, säästät sekä aikaa, rahaa että resursseja.

Ostolaskujen käsittely kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle, niin sinun ei tarvitse enää huolehtia laskujen käsittelystä tai maksamisesta. Voit käyttää vapautuvan ajan joko ydinliiketoimintaasi keskittymiseen tai halutessasi vapaa-ajastasi nauttimiseen. Lue lisää ostolaskujen sähköisestä kierrätyksestä!

Kirjanpidon ulkoistaminen on järkevää

Kirjanpidon ulkoistaminen on pelkästään järkevää, sillä kun taloushallinto ja kirjanpito jätetään ammattitaitoinen tilitoimiston vastuulle, jää yrittäjälle enemmän aikaa keskittyä siihen kaikkein oleellisimpaan: yritystoiminnan pyörittämiseen ja siihen liittyvien asioiden hoitamiseen.

Yrittäjän aika on yhtä arvokasta kuin raha, joten miksi haaskata sitä kirjanpitoon liittyvien numeroiden ja lukujen parissa painiskellessa – sitä varten on alan ammattilainen. Kirjanpidon ulkoistaminen jättää tilaa myös vapaa-ajalle, kun illat eivät enää kulu pelkästään paperihommissa.

Joka tapauksessa kirjanpito on haastavaa ja sen tekeminen edellyttää tekijältään merkittävää ammattitaitoa ja ymmärrystä. Sen takia kannattaa valita luotettava ja asiantunteva auktorisoitu tilitoimisto, joka pystyy tarjoamaan palvelua asiakaslähtöisesti ja joustavasti.

Hyödynnä osaamisemme pk-yritysten taloushallinnosta

Meillä on erityistä ymmärrystä etenkin pienien ja keskisuurten asiakasyritysten toiminnasta ja taloushallinnosta, siksi kannattaakin meidän hyödyntää osaamistamme. Lisäksi me vastaamme kaikista kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvistä toimista itse, emmekä ole esimerkiksi ulkoistaneet mitään palvelua kolmannelle osapuolelle.

Ei ole yhdentekevää, kenen vastuulla yrityksen kirjanpito ja taloushallinto ovat. Vaikka halvin paikallinen vaihtoehto tai ulkomaille ulkoistettu malli saattaisivatkin kuulostaa houkuttelevilta, sisältyy niihin niin paljon riskejä siitä, että mahdolliset epäpätevyydestä aiheutuvat menetykset voivat tulla säästöjä huomattavasti kalliimmiksi. Sen takia yrittäjän ei koskaan kannata ryhtyä säästämään väärässä paikassa.

Etunamme on myös se, että haluamme todella auttaa asiakasyrityksiämme menestymään parhaalla mahdollisella tavalla taloushallinnollisesta näkökulmasta. Siitä johtuen neuvomme ja konsultoimme mielellämme kirjanpitoon ja taloushallintoon liittyvissä seikoissa, ja sopimuksen mukaan teemme myös asiakaskäyntejä pääkaupunkiseudulla tai eteläisen Uudenmaan alueella. Me välitämme asiakkaistamme ja heidän taloutensa tilasta aidosti.

Kirjanpito ja kirjanpidon kulut

Kirjanpidon hinnat pääkaupunkiseudulla vaihtelevat melkoisesti. Meillä veloitus muodostuu kirjanpidon tilivientien (eli tositteiden) määrästä sekä perusmaksusta. Lisäksi veloitamme siihen päälle mahdolliset järjestely- ja selvittelytyöt tuntitöinä. Tämä malli mahdollistaa reilun hinnoittelun yrityksiä kohtaan: esimerkiksi vain vähäistä toimintaa harjoittava toiminimi saattaa selvitä jopa noin sadalla eurolla kuussa, jos tositeaineistoa kertyy erilaisista laskuista ja kuiteista vaikkapa keskimäärin 15 kappaletta kuukauden aikana.

Jos taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvät palvelumme kiinnostavat, kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä tai tulla poikkeamaan jompaankumpaan toimipisteistämme, joko Helsingin Malmille tai Järvenpäähän. Keskustellaan yhdessä lisää siitä, millainen palvelukokonaisuus toimisi parhaiten juuri teidän yrityksellenne. Tarjoammekin aina asiakaslähtöistä ja henkilökohtaista alan palvelua, jossa huomioidaan kaikki asiakkaan tarpeet ja toiveet mahdollisimman kattavasti.

Kun valitset itsellesi parhaiten sopivaa tilitoimistoa, on muutenkin järkevää tulla käymään paikanpäälle ja keskustella tarpeistasi kirjanpitoa ajatellen. Huomaat nopeasti, puhutko samaa kieltä toimiston kanssa ja kohtaavatko kemiat. Taloushallinnosta vastaaminen on kuitenkin niin tärkeä osa-alue yritystoiminnasta, että se kannattaa ulkoistaa ehdottomasti sellaiselle taholle, jonka kanssa on mielekästä asioida ja joka tuntuu luotettavalta – auktorisointi ja sertifiointi ovat aina hyviä merkkejä jälkimmäisestä.

Kirjanpito Helsinki ja pääkaupunkiseutu – Ota yhteyttä