Ostolaskujen sähköinen kierrätys Helsinki ja Järvenpää. Tilitoimisto WinWin Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostolaskujen sähköiseen kierrätykseen.

Tilitoimisto WinWin Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden ostolaskujen sähköiseen kierrätykseen. Kun vaihdat paperisen laskun sähköiseen versioon, säästät sekä aikaa, rahaa että resursseja. Toimistomme palvelevat kahdella eri paikkakunnalla Helsingissä ja Järvenpäässä.

Ulkoistamalla ostolaskujen käsittelyn ja maksamisen saat enemmän aikaa joko ydinliiketoimintasi harjoittamiseen tai halutessasi vapaa-ajasta nauttimiseen. Samalla voit luottaa siihen, että laskut tulevat käsitellyksi oikein ja maksetuksi ajallaan. Yrittäjänä saat lisää liikkumisvapautta, kun et joudu enää maksamaan ostolaskuja esimerkiksi kesken lomanvieton.

Ostolaskujen sähköisen kierrätyksen hyödyt

  • Ammattilainen hoitaa ostolaskujen käsittelyn ja maksamisen puolestasi
  • Saat sähköisen arkiston ostolaskuista
  • Tilitoimistoon toimitettavan aineiston määrä vähenee merkittävästi
  • Saat ostoreskontrasta monipuoliset raportit
  • Täysi hyöty verkkolaskujen vastaanottamisesta
  • Säästät paperisista versioista perittävät laskutuslisät
  • Ostolaskujen käsittely onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta
  • Laskut siirtyvät vastaanottajalta toiselle välittömästi
  • Järjestelmän tiedot ovat ajan tasalla ja aina käytettävissä

Verkkolaskut tallentuvat suoraan järjestelmään, kun taas paperilaskut toimitetaan ulkopuolisen skannauspalvelukeskuksen postiosoitteeseen. Ostolaskujen sähköiseen kierrätykseen saapuneet laskut tulevat tilitoimiston esikäsiteltäväksi. Tilitoimisto merkitsee laskulle oletustiliöinnin ja lähettää laskun asiakkaalle hyväksyttäväksi. Huolehdimme myös laskujen maksamisesta asiakkaan kanssa sovitun toimintamallin mukaan.

Asiakas saa automaattisen sähköpostiviestin saapuneista laskuista, ja ne näkyvät ostolaskujen sähköisessä kierrätyksessä. Asiakas tarkastaa ja hyväksyy ostolaskut ostolaskujen sähköisessä kierrätyksessä. Laskut lähetetään yhdelle tai sovittaessa useammalle henkilölle tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi.

Sähköinen arkistointi

Ostolaskujen sähköinen arkisto muodostuu verkkolaskuista ja skannatuista laskuista. Voit selata vanhoja laskuja helposti silloin, kun haluat. Sähköisen arkistoinnin ansiosta löydät etsimäsi laskut helposti etkä tarvitse tilaa laskujen arkistointiin.

Saat palvelun helposti käyttöösi

Palveluun pääsee kirjautumaan nopeasti ja helposti. Palvelu on asiakkaan käytettävissä missä ja milloin tahansa. Palvelun käyttämiseen tarvitaan vain päätelaite, kuten tietokone, kännykkä tai tablet-laite, sekä toimiva internet-yhteys.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä sekä muista tilitoimistopalveluistamme!