Sähköinen taloushallinto Helsinki, Järvenpää. Tilitoimisto WinWin Oy tarjoaa monipuoliset sähköisen taloushallinnon palvelut.

Tilitoimisto WinWin Oy on erikoistunut sähköisen taloushallinnon ratkaisuihin. Toimistomme palvelevat kahdella eri paikkakunnalla Helsingissä ja Järvenpäässä.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset sähköisen taloushallinnon palvelut. Käytössämme on sähköinen järjestelmä WinWin Nettipalvelu, joka tarjoaa käyttäjälleen useita etuja. Palvelun avulla taloushallinnon tehtävät voidaan muuttaa automatisoiduksi, mikä tehostaa toimintaa ja laskee kustannuksia. Esimerkiksi paperin käytön, päällekkäisen työn ja virheiden väheneminen tuovat säästöjä.

WinWin Nettipalvelun hyödyt

  • Tehokkuus ja edullisuus: ei enää tositteiden kuljettamista
  • Kaikki tiedot nähtävissä verkossa yhdessä paikassa
  • Jatkuvasti ajantasaiset tiedot
  • Asiakasyritys ja tilitoimisto eivät tee päällekkäistä työtä
  • Palvelua voi käyttää missä ja milloin tahansa
  • Ylläpito on vaivatonta ja nopeaa
  • Säästää kustannuksissa henkilöstönkin osalta
  • Mahdollisuus keskittyä oman liiketoiminnan edistämiseen WinWinin hoitaessa taloushallinnon

 

Saapuvat laskut pyydetään saamaan ensisijaisesti verkkolaskuina.  Laskut voidaan vastaanottaa skannauspalveluun myös sähköpostilla, tai paperisina.

Asiakas siirtää paperiset ostolaskut Nettipalveluun. Asiakkaan kanssa sovitaan hoitaako asiakas itse, vai tilitoimisto laskujen maksamisen. Tilitoimisto hoitaa yrityksen koko kirjanpidon Nettipalvelussa.

Asiakas tekee myyntilaskut sekä tarkistaa ja hyväksyy ostolaskut Nettipalvelussa.

Lähtevät laskut voidaan lähettää joko verkkolaskuina Nettipalvelussa tai paperisina laskuina postitse.

Nettipalvelu toimii pankin tavoin. Asiakas voi maksaa laskut joko Nettipalvelussa tai sovittaessa tilitoimisto hoitaa niiden maksamisen. Asiakas voi seurata saapuvia ja lähteviä maksuja sekä muita pankkitapahtumia Nettipalvelussa. Tilitoimisto näkee samat tiedot kirjanpitoa varten.

Kysy lisää sähköisestä taloushallinnosta sekä muista tilitoimistopalveluistamme!