Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä tilitoimistopalvelua Helsingissä, joka räätälöidään asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Toimeksiannon aluksi määrittelemme asiakkaan tarvitsemat taloushallinnon palvelut, minkä pohjalta kokoamme sopivan palvelupaketin. Asiakas saa koosteen palveluistaan myös kirjallisessa muodossa.

Seuraamme palveluiden toteutumista jatkuvasti ja rekisteröimme mahdolliset poikkeamat ja niiden syyt välittömästi. Huolehdimme siitä, että sovitut asiat hoidetaan laadukkaasti ja ajallaan. Toimintamme tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Pitkäaikaiset asiakassuhteet ja korkea asiakastyytyväisyys ovat olleet toimintamme kulmakiviä toimintamme alusta asti.

Tilitoimisto Helsinki tarjoaa laadukkaat tilitoimistopalvelut

Sertifioitua tilitoimistopalvelua

Tilitoimisto WinWin Oy on turvallinen ja luotettava taloushallinnon yhteistyökumppani. Yrityksemme on auktorisoitu vuonna 1998 ja sertifioitu vuonna 1999, mikä takaa ensiluokkaisen palvelun ja vahvan asiantuntijuuden. Lisäksi käytössämme on sertifioitu laatujärjestelmä ISO 9001.

Tilitoimistossamme Sinua palvelee osaava henkilökunta, joka kouluttautuu jatkuvasti ja pitää osaamisensa ajan tasalla. Yrityksen johdolla on taloushallinnon ja liikkeenjohdon ylempi korkeakoulututkinto ja isännöintitutkinto.

Lisäksi yrityksessä työskentelee useita kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinnon eli KLT-tutkinnon suorittaneita kirjanpidon ammattilaisia.

Toimimme yhdessä luotettavien yhteistyökumppanien kanssa, joihin kuuluvat alan järjestöt, kouluttajat ja tilintarkastajat. Tämän ansiosta voimme varmistaa sekä henkilöstön että palveluiden korkean laatutason ja jatkuvan kehittymisen. Asiakkaamme puolestaan edustavat useiden eri toimialojen pk-yrityksiä.

Autamme yritystäsi ottamaan oikean suunnan menestykseen. Meiltä saat tarvitsemasi taloushallinnon asiantuntijapalvelut laadukkaasti ja pitkällä kokemuksella. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Miten valita juuri sinulle sopiva tilitoimisto?

Niin, mistä tietää, että mikä tilitoimisto Helsingin alueelta kannattaa valita? Valinta ei aina ole helppo, sillä tilitoimistoja Helsingistä ja pääkaupunkiseudulta löytyy runsaasti ja tarjontaa on laidasta laitaan. Oikean tilitoimiston löytäminen voi kuitenkin vaikuttaa merkittävästi yrityksen menestykseen – onhan yritys kuitenkin nimenomaan taloudellinen yksikkö, jonka taloushallinnollinen puoli on hyvä jättää kokeneen ja luotettavan ammattilaisen huoleksi. Kun lähdetään valitsemaan omalle yritykselle sopivaa tilitoimistoa, kannattaa kiinnittää huomiota ainakin seuraaviin asioihin:

  • Onko tilitoimiston kirjanpitäjällä KLT-tutkinto taloushallintoalalta?
  • Onko tilitoimisto auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsentoimisto?
  • Millaisia muiden yrityksen kokemukset kyseisestä tilitoimistosta ovat?
  • Miten kommunikointi tilitoimiston kanssa sujuu – puhutteko ns. ”samaa kieltä”?
  • Pystyykö toimisto vastaamaan odotuksiin palvelun suhteen?

Mikäli yllä mainittuihin kysymyksiin pystyy vastaamaan myöntävästi, harkinnan alla tai jo käytössä oleva tilitoimisto on luultavasti juuri sopiva vaihtoehto yrityksellenne.

Kun yritys valitsee auktorisoidun tilitoimiston, on sen osaaminen, toimintamallit ja järjestelmät tarkastettu. Kun tilitoimisto on taloushallintoliiton jäsen, takaa tilitoimisto palvelun olevan jatkuvaa. Auktorisoidulla toimistolla myös vastuuvakuutukset ovat kunnossa. Lisäksi taloushallintoliitto valvoo, että tilitoimisto noudattaa toiminnassaan hyvää tilitoimistotapaa. Auktorisointi edellyttää tiukasti lain mukaista toimintaa ja uusien säännösten huomioimista hyvissä ajoin ennen niiden voimaantuloa.

Kiinnostuitko palveluistamme? Jätä yhteydenottopyyntö!

Tähdellä merkityt kohdat* ovat pakollisia

Yhteystiedot


Tilitoimisto WinWin Oy
Vilppulantie 10 LH 2
00700 HELSINKI

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot:
Toimitusjohtaja Mika Rahijärvi
puh: 010 425 0190
sähköposti: mika.rahijarvi(a)winwin.fi

Puh. 010 425 0190
Fax. 010 296 0597